Търсите си нов дом или пък имот за инвестиция? 

 

 • Akar Real Estates е  правилното решение.  Когато работите с нас, Вие имате на разположение Ваш личен брокер. Нашият колега ще приеме работата с висока   отговорност и готовност за съдействие по всяко време.

   Покупката на недвижим имот е свързана с плащане на не малка сума. Ние ценим Вашите усилия и знаем колко е важно за Вас да инвестирате разумно. Основно   задължение на Вашия брокер-консултант е да постигне с преговори най-добрата възможна цена за Вашата покупка.

   Сделките с недвижими имоти са сериозно начинание. Като наш клиент Вие ще се възползвате напълно безплатно от услугите на наш опитен адвокат, който ще извърши необходимите проверки, ще подготви всички документи и договори. С Akar Real Estates Вашата сделка е напълно защитена юридически.

   Успяхме да установим партньорства с изключително успешна строителна фирма в България. Консултираме както купувачи и наематели на имоти в страната и по целия свят, така също и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.

   Мисията която сме си поставили е да изпълним всяко едно Ваше желание, както и да се съобразим с Вашите възможности и идеи.

   Решенията, които води след себе си изборът на нов дом, са важни и сложни. В такъв момент човек има нужда от приятел и партньор, който ще го насочи в избора си и ще подходи изключително професионално.

   Клиентите на Akar Real Estates могат да се възползват от следните услуги:

  • Наеми;

  • Покупко – продажба на недвижима собственост;

  • Строителни и ремонтни дейности;

  • Управление на недвижими имоти;

  • Съдействие при ипотечно кредитиране;

  • Юридическа подкрепа.

    Очакваме Ви !

Нашите Услуги

Изготвяне на индивидуален маркетингов план
Строителни и ремонтни дейности
Изготвяне на пазрна оценка и анализ на пазара
Управление на недвижими имоти
Професионална презентация на пазара за недвижими имоти
Юридическа подкрепа
Управител , Akar Real Estates

Compare listings

Compare