Открийте ключа към перфектния имот в Ruby Residence

Представяме ви Ruby Residence – пет етажна бутикова жилищна сграда, която се намира на ул. “Княз Черказки”, в близост до Ботевградско шосе и на пешеходно разстояние от спирки на градския транспорт, водещи до центъра на “София”, също така наблизо се намират училища, детски градини и много други комуникации.

Ruby Residence се отличава с модерната си архитектура и визия. За нейното изграждане са ползвани само висок клас строителни материали, в нея ще ви очакват луксозно изпълнени общи части, които ще гарантират уюта и комфорта на вашето семейство.

На всеки етаж на Ruby Residence са разположени два апартамента, които апартаменти са функционално и практично разпределени, с благоприятни изложения и нисък процент общи части.

Ще бъдете възхитени, когато се изкачите на по-високите етажи на Ruby Residence, където ви очакват вземащи дъха гледки към планина “Витоша”.

Ruby Residence разполага с перфектното жилище за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, добра локация, качествено строителство. Жилищата ще се отличават със светли и просторни помещения. Дом, в който ще се радвате на слънчевото събуждане на деня и уюта, и спокойствието на нощта.

Паркирането е решено с паркоместа и гаражи, на партерното ниво на сградата.

Въвеждането в експлоатация на Ruby Residence е планирано за края на тази година – не пропускайте тази невероятна възможност!

 📞 Побързайте – вашият мечтан дом в Ruby Residence ви очаква! 📞 

Видео презентация

Compare listings

Compare